Εκπαιδευτικό 2ήμερο : «Αγαπώ το περιβάλλον!» από το Planet Physics! Επίσης δείτε τα βήματα για την δωρέαν βδομάδα στο Summer Camp!

Το PLANET PHYSICS σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό 2ήμερο (Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουνίου) με θέμα «Αγαπώ το περιβάλλον!»

Μέσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων πειραματικών επιδείξεων, παιχνιδιών και κατασκευών οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για το φυσικό περιβάλλον, τους τρόπους που η ανθρώπινη δραστηριότητα το επιβαρύνει και πώς μπορούν αυτά να το προστατεύσουν.

Στη διάρκεια του 2ημέρου θα φιλοξενήσουν τον Δρ. Στέφανο Τσιτομενέα (Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Ομότιμος καθηγητής ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα), ο οποίος θα μιλήσει στα μεγαλύτερα παιδιά για τις Κινητές Επικοινωνίες και τις επιδράσεις που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Επιπλέον, ο διακεκριμένος Χημικός Δημήτριος Κονιδιτσιώτης, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, θα πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πειραματική επίδειξη με θέμα: «Αέρας…ένας απέραντος αέριος ωκεανός».

Ανάλογα με την ηλικία τους, τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες, παίζουν το παιχνίδι της Ανακύκλωσης, παρακολουθούν εντυπωσιακά πειράματα και κάνουν τις δικές τους κατασκευές, που παίρνουν μαζί τους φεύγοντας!

Πρόγραμμα των δράσεων του 2ημέρου

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται στο PLANET PHYSICS, Λ. Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών και η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαιτείται η τηλεφωνική κράτηση θέσης στο 2108033984.

 

Ακόμα σε συνεργασία με το site μας το Planet Physics ξεκίνησε διαγωνισμό όπου ο/η νικητής κερδίζουν  μια δωρεάν βδομάδα στο Summer Camp του Planet Physics

Αρκεί να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

Ενας ακόμα υπέροχος διαγωνισμός ξεκινάει !!Κερδίστε μια ΔΩΡΕΑΝ εβδομάδα στο Summer Camp του Planet Physics

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή:

Κάντε like στην σελίδα Planet Physics στο FB 
Κάντε like στην σελίδα Palmosnews στο FB
Κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού
Ακολουθήστε στο Instagram το Palmosnews και ταγκάρετε 2 άτομα στα comments κάτω από την φώτο

►Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 18/06
►Η κλήρωση θα γίνει μέσω randow.org

►Ο νικητής θα ανακοινωθεί από την σελίδα του Παλμού τις επόμενες ημέρες μετά από την λήξη του!
►Θα πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα για να συμμετάσχετε