Η πίτα των Προσκόπων

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Η πίτα των Προσκόπων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Πρόσκοποι του Γαλατσίου την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου στο Δημαρχείο.

Όλα τα μέλη του Συστήματος, πλήθος γονέων, εκπρόσωποι από την δημοτική αρχή και Συλλόγους, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση την οποία οργάνωσαν οι ενήλικοι εθελοντές και τα μέλη της επιτροπής κοινωνικής συμπαράστασης των Προσκόπων. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Γεώργιος της Ενορίας της Αγίας Γλυκερίας.
Τα μικρά Λυκόπουλα (7-11 ετών), οι λίγο μεγαλύτεροι Πρόσκοποι (11-15 ετών) και οι έφηβοι Ανιχνευτές (15-18 ετών) παρουσίασαν ένα μικρό θεατρικό για την παγκόσμια ειρήνη αλλά και ένα βίντεο που μόνα τους τα παιδιά έφτιαξαν και αφορούσε τις πλούσιες δράσεις εξωτερικού χώρου της περασμένης χρονιάς, δίνοντας την υπόσχεση για συνέχεια και το 2014.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο δήμαρχος Κυριάκος Τσίρος από τον Αρχηγό των Προσκόπων Γαλατσίου Κωνσταντίνο Μπούνια για την προσφορά του και συμπαράσταση στον προσκοπισμό, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, των Προσκόπων, δεν έχεις παρά να καλέσεις στα τηλέφωνα 2102910504 και 6979181817.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή