Δυναμική η «Νέα Αρχή» του Νίκου Μαγκανάρη

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δυναμική η «Νέα Αρχή»  του Νίκου Μαγκανάρη

Βροντερό παρών έδωσαν οι Γαλατσιώτες στην πρώτη εκδήλωση της ανεξάρτητητης αυτοδιοικητικής παράταξης, «ΓΑΛΑΤΣΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Μαγκανάρη και συνεργαζόμενους τους δημοτικούς συμβούλους Έλενα Ζέρβα και Γιάννη Σιδερή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στο Πνευματικό κέντρο της πόλης μας, που γέμισε ασφυκτικά από το πλήθος των συμπολιτών μας.
Περισσότεροι από 500 Γαλατσιώτες, όλων των ηλικιών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων κι όχι μόνον, κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο δυναμική απάντηση στη σημερινή δημοτική αρχή για την αδράνεια, την απαξίωση, την έλλειψη έργων, την αδιαφάνεια και την αδιαφορία που δείχνει απέναντι στα καθημερινά αλλά και τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.
Και οι τρεις ομιλητές, η Έλενα Ζέρβα, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου», ο Γιάννης Σιδερής και ο Νίκος Μαγκανάρης, μίλησαν με θερμά λόγια γι΄αυτήν τη συνεργασία, τονίζοντας ιδιαίτερα τους λόγους που την επέβαλαν, ενώ δεν παρέλειψαν  να αναφερθούν και στα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τώρα την πόλη του Γαλατσίου, εξ΄ αιτίας της αδιαφορίας της σημερινής δημοτικής αρχής. Χαρακτηριστικό στις ομιλίες και των τριών, η αναγκαιότητα της ενότητας και της συσπείρωσης όλων, απέναντι στα προβλήματα.
«Όσοι συγκροτούμε τη Δημοτική Παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου” αποφασίσαμε, να συζητήσουμε με άλλους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους πάνω σε ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο που αφορά στο μέλλον του Δήμου μας, να αφήσουμε πίσω τους εγωισμούς μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε ένα νέο σχήμα. Γι΄αυτό και σας καλούμε να μας στηρίξετε», τόνισε, μεταξύ άλλων, η κα Ζέρβα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Σιδερής. Αναφέρθηκε και αυτός στην πληθώρα των άλυτων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους Γαλατσιώτες και την πόλη, όπως αυτά της έλλειψης κέντρου πόλης, της καθαριότητας, της έλλειψης κοινωνικής πολιτικής, της αδιαφάνειας.
Σ ένα γιορτινό κλίμα, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΓΑΛΑΤΣΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μαγκανάρης, φανερά συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη τους και τη συγκινητική τους παρουσία, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του συνδυασμού και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα κοινής συμπόρευσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας. «Σήμερα κάνουμε Νέα Αρχή. Πέρα και έξω από κόμματα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, αγωνιζόμαστε στην πρώτη γραμμή κοντά στον πολίτη, με επεξεργασμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων της πόλης μας» τόνισε.
Η βραδιά έκλεισε, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, με την παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.
Σιδερής Γιάννης
Παπακωνσταντής Αντώνης
Ζαφειρέλης Δημήτρης
Περράκη Αθηνά
Πάστρας Πλούταρχος
Γαλάτη Κατερίνα
Κουφοπούλου Σοφία
Μανδηλαρά Σοφία
Πουλοπούλου Γιώτα
Φλώρος Σωτήρης
Νικολάου Αλεξάνδρα
Έξαρχος θεόδωρος
Τούντα Φανή
Βλαχάκης Χρήστος
Γαρύφαλλος Αλέξανδρος
Καλουδιώτης Γιάννης
Καρακωνσταντής Γιάννης
Ρούπης Βάιος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή