Ο καιρός
Φεβρουάριος 2012
ΔΤΤΠΠΣΚ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Αρχική Αρθρογραφία Απόψεις Άλλο ένα τροχαίο στη λεωφόρο Βεΐκου

Τροχαίο ατύχημα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι στη διασταύρωση των οδών Βεΐκου- Μεσσηνίας- Υψηλάντου.

Το τροχαίο συνέβη όταν ένα Ι.Χ.με κατεύθυνση προς το Ολυμπιακό Στάδιο παρέσυρε έναν ηλικιωμένο κύριο ο οποίος προσπαθούσε να περάσει το φανάρι απ΄την πλευρά της Μεσσηνίας και να πάει απέναντι στο Super Market. Το Ι.Χ.χτύπησε τον πεζό και τον εκτίναξε περίπου 10μ. μακριά.

Ένας διερχόμενος γιατρός του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατέφτασε το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο. Όταν έφυγε διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι δυστυχώς τα τροχαία ατυχήματα που έχουν συμβεί στη λεωφόρο Βεΐκου είναι πάμπολλα και προφανώς θα υπάρξουν και άλλα, κάτι βέβαια που το απευχόμαστε, αν δεν διορθωθούν σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται σε αυτόν τον δρόμο.

Ο «Παλμός» έχει αναφερθεί επανειλημμένως στην επικινδυνότητα και τα συχνά τροχαία ατυχήματα που έχουν σημειωθεί στη Βεΐκου. Πρέπει οι αρμόδιοι να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή στο θέμα και να πάρουν δραστικές λύσεις για να μην αντικρίσουμε στο μέλλον και δυστυχήματα στη γνωστή αυτή λεωφόρο.

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2012 17:13)