Τα τελευταία δυόμιση χρόνια ο Κώστας Κρομμύδας πρωταγωνιστεί τηλεοπτικά στο άκρως επιτυχημένο σήριαλ «Η ζωή της άλλης». Τώρα που η σειρά έφτασε στο τέλος της, του έχει ζητηθεί πολλές φορές να δώσει συνέντευξη, αποκαλύπτοντας παράλληλα και πληροφορίες σχετικά με το τι θα συμβεί. Εκείνος, όμως, είναι εξαιρετικά φειδωλός στις δηλώσεις του. Γι’αυτό κι εγώ θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά που δέχθηκε να φιλοξενηθεί στο «Εγχρωμο Ραδιόφωνο». Τον συνάντησα στο μαγαζί όπου ανεβάζει την παράστασή του, στο «YaYa» στο Κολωνάκι.
|

Αισιόδοξος πως το 2012 θα είναι μια καλή, και από οικονομικής άποψης, χρονιά για το Δήμο Γαλατσίου δήλωσε ο δήμαρχος Κυριάκος Τσίρος στη συνέντευξη που μας παραχώρησε με αφορμή τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου της δεύτερης κατά σειρά θητείας του. Σε πείσμα των καιρών αλλά και των αντιπάλων του, που ασκούν κριτική για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας, ο Κυριάκος Τσίρος επιμένει πως οι όποιες καθυστερήσεις στην εξόφληση λογαριασμών οφείλονται σε διαδικαστικά ζητήματα, δηλώνει ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής πολιτική που ασκείται από τον ίδιο και τους συνεργάτες του ενώ για πρώτη φορά ανακοινώνει πως δεν σκοπεύει να διεκδικήσει για τρίτη φορά το δημαρχιακό αξίωμα.

Ταγμένος στον αθλητισμό δηλώνει ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου κ. Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος, αφού, όπως ομολόγησε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΠΑΛΜΟ», αυτός ήταν και η αιτία που ασχολήθηκε με τα δημοτικά πράγματα. Ο κ. Πρωτονοτάριος δεν μάσησε τα λόγια του και παραδέχθηκε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Δήμου, απόρροια και της γενικότερης οικονομικής κρίσης, γι’αυτό και ζητά από σωματεία αλλά και γονείς συμπαράσταση ώστε να αγωνιστούν όλοι για έναν κοινό σκοπό: την αναβάθμιση της ζωής και των συνθηκών αθλητισμού ειδικότερα, στην πόλη του Γαλατσίου.
Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2011 09:20)
|

Ο Σπύρος Μπιμπίλας υπηρετεί το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση για περίπου 30 συναπτά έτη. Παρότι σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, τελικά τον κέρδισαν οι σπουδές του στο θέατρο και αφιερώθηκε στην τέχνη της υποκριτικής, στο παιδικό του αυτό όνειρο. Εδώ και χρόνια χαρίζει τη φωνή του σε ήρωες κινουμένων σχεδίων και σε μεταγλωττίσεις ξένων ταινιών. Το «Εγχρωμο Ραδιόφωνο» τον συνάντησε και τον ρώτησε για τη μέχρι τώρα πορεία του, τη ζωή του, τα όνειρά του αλλά και τις διαφωνίες του με το σύστημα. Το τι μας απάντησε θα το δείτε διαβάζοντας τη συνέντευξή του.
Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2011 16:25)

Για πολλή ώρα σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να προλογίσω μία συνέντευξη με τον κ. Μήτσο Κασόλα αλλά μάταια. Τίποτα δεν μου ερχόταν στο μυαλό... Να πω για τη ζωή του, τα βιβλία του, τα ποιήματά του; ‘Η μήπως να μιλήσω για τον άνθρωπο Μήτσο Κασόλα; Τελικά αποφάσισα να μη γράψω τίποτα απ’ όλα αυτά και να σας αφήσω να τον απολαύσετε στη χειμαρρώδη συνέντευξή του. Θέλω μόνο να σταθώ σε μια μικρή λεξούλα που είπε κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας: με αποκάλεσε «φίλο του». Κύριε Κασόλα, Μήτσο μου, σ’ευχαριστώ πολύ! Είναι μεγάλη μου τιμή να με θεωρεί φίλο του ένας άνθρωπος όπως εσείς.
Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 26 Φεβρουάριος 2011 10:13)
|
|