Tηγανητές πατάτες αλλιώς !

-Καθαρίζω και κόβω τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες, υπολογίζω όσο είναι δύο τσιπς μαζί (ένα καλό μαχαίρι θα σας βοηθήσει πολύ να μην σιχτιρίσετε…). 

-Τις βάζω σε ένα μεγάλο σκεύος, ραντίζω με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνω, ανακατεύω καλά και τις αφήνω για περίπου μία ώρα.    

-Τις απλώνω σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τις ψήνω στον φούρνο, στο γκριλ για περίπου 20-25’, λίγο πιο πάνω από την μεσαία σχάρα. Αν δεν έχει γκριλ ο φούρνος σας, βάλτε το στις αντιστάσεις στους 200°C.

πηγη:http://www.womantoc.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή