ΑΝΕΛέητοι ΣΥΡΙΖΑίοι

ΑΝΕΡΓΙΑ. ΦΤΩΧΕΙΑ.
ΧΡΕΗ εξ’ αιτίας φτώχειας –
ανεργίας.
ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ.
ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ.
ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.
ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ.
ΛΑΪΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ. ΡΕΥΜΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.
ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ
ΝΕΡΑΚΙ. ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΗ. ΔΡΟΣΙΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΗ.
ΑΝΑΨΥΧΗ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΘΑΛΑΣΣΑ – ΒΟΥΝΑ
ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ.

ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΙΑΣΗ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ, σε πολλές περιπτώσεις. ΝΑΡΚΟΕΞΑΡΤΗΣΗ και προώθησή της δια της ναρκοκουλτούρας.
ΠΟΡΝΕΙΑ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ … ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΩΝ. ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΑΦΕΝΤΑΔΩΝ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ. ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ-ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (ιμπεριαλισμός). ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ… ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ Σ’ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ… ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΡΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ, για να μην καταφέρει να ερμηνεύσει η φτωχή λαϊκή οικογένεια όλα τα προαναφερόμενα, κι άλλα τόσα, κι ακόμη παραπάνω…

Για να τα εκλαμβάνει εσαεί ως …φυσικά φαινόμενα και …παρθενογενέσεις.
Κι όσο οι πολλοί τα εκλαμβάνουν όλα τούτα κι άλλα όμοια και παρόμοια ως φυσικά φαινόμενα και παρθενογενέσεις, τόσο περισσότερο θα κινδυνεύουν απ’ αυτά και θα τα λούζονται.
Μαζί τους σαφώς θα τα λούζονται κι όσοι είχαν την τύχη, όσοι επεδίωξαν-επιδιώκουν εντέλει, να τα ερμηνεύσουν και να μην παραμυθιάζονται πως τάχα τίποτα δεν αλλάζει.
Μ’ άλλα λόγια, ουδείς θα γλιτώσει τις δραματικές συνέπειες, παρά μόνο αν όλοι μαζί οι όμοιοι,αποφασίσουμε να ανατρέψουμε τη μήτρα που γεννά τα παραπάνω. Κι αυτό βεβαίως δεν είναι έργο μιας πράξης. Είναι μακρύ δρομολόι που απαιτεί συνέχεια και συνέπεια.
Πρωτίστως όμως απαιτεί έναρξη. Πώς κι από πού; ΑΠΛΑ,ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (Αρτέμιδος 8, Παλαιό Τέρμα), για να συντονίσουμε και να δρομολογήσουμε τα βήματά μας με ασφάλεια και προς τη μοναδική σωστή κατεύθυνση για εμάς και τις επόμενες γενιές, απαλλάσσοντας τη χώρα μας απ’ τους ντόπιους και ξένους εκμεταλλευτές!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ «ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ»
Συνταξιούχοι: Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάτε τους εργάτες και στα αφεντικά κάνετε τις πλάτες! Κατίνα Μανιτάρα
Από χτες το μεσημέρι, η φωτογραφία της Κατίνας Μανιτάρα, παλαίμαχης μαχήτριας του ΔΣΕ, να στέκεται αγέρωχη απέναντι στα ΜΑΤ, έχοντας πάντα το τραύμα στο χέρι της ως παράσημο για τους αγώνες της, κάνει δικαιολογημένα το γύρο του διαδικτύου.
Πριν από μερικές μέρες, η συντρόφισσα Κατίνα είχε μιλήσει (εκτός προγράμματος) την τρίτη μέρα του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στα πλαίσια της έκθεσης για τα 70χρονα του ΔΣΕ, κερδίζοντας το θαυμασμό το κοινό με τον άμεσο κι αυθόρμητο λόγο της. Μεταφέρουμε εδώ την αφήγηση ενός συντρόφου, που αφηγείται το περιστατικό και μας δίνει μερικές αποστροφές του λόγου της.
Η συντρόφισσα Κατίνα έθιξε μεταξύ άλλων το φλέγον ζήτημα, «που όλοι το έχουν στο μυαλό τους, αλλά κανείς δεν τολμάει να ρωτήσει», για τις σχέσεις μεταξύ γυναικών κι αντρών μέσα στις τάξεις του στρατού.
Απέδωσε στον Άρη τη φράση «το πουλί σας το έχετε μόνο για κατούρημα» και την εντολή «όποιος αντάρτης προσβάλλει μαχήτρια, αυτή έχει δικαίωμα να τον χτυπήσει με το όπλο και να τον σκοτώσει, ή αν δεν θέλει η ίδια να το κάνει, να μας το αναφέρει για να τον στήσουμε στα 6 βήματα για παραδειγματισμό», που τις παρέλαβε πιθανότατα ως αφήγηση από τους συναγωνιστές της στο ΔΣΕ, καθώς λόγω ηλικίας (17 ετών όταν πιάστηκε στο τέλος του εμφυλίου) δεν πρέπει να πρόλαβε η ίδια τον Άρη στο βουνό.
Στη συνέχεια, μετά από επίμονη προτροπή μιας άλλης συντρόφισσας, η Κατίνα Μανιτάρα μίλησε ταπεινά για το πώς πιάστηκε με κάποιες άλλες μαχήτριες και πώς πέρασε απάνθρωπη ανάκριση ως διμοιρίτισσα για να αποκαλύψει από πόσους αποτελείται το τμήμα της και σε ποια κατεύθυνση πηγαίνει.
Στο τέλος διηγήθηκε το εξής εκπληκτικό περιστατικό: αφού καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλακή ως ανήλικη από το έκτακτο στρατοδικείο Λαμίας, ένας γαλονάς χωροφύλακας (του οποίου τη φάτσα ακόμα θυμόταν) της πρότεινε να την βγάλει από τη φυλακή, να ζήσουν μαζί και να τα ‘κονομήσουν. Ήθελε να γίνει νταβατζής της!
Και τότε του λέει η Κατίνα μας: «Νόμιζες ότι επειδή είμαι αντάρτισσα, το τέτοιο μου το έχω εδώ (δείχνοντας το κουτελό της); Εγώ του κούτελό μου το έχω καθαρό! Σα δεν ντρέπεσαι!» Και πήγε με την αξιοπρέπειά της δέκα φορές πιο ψηλά στη φυλακή.
Όταν κάποιος σύντροφος τη ρώτησε τι γινόταν αν ένας μαχητής και μια μαχήτρια αγαπηθούν, απάντησε τα εξής: «Έρωτας μπορούσε να υπάρχει, αλλά όχι επαφή. Τότε πολεμούσαμε, έπρεπε να έχουμε άλλα στο μυαλό μας. Και στο κάτω κάτω όταν είχες 10-20 καλαμπόκοσπορα για να περάσεις 10 και 20 μέρες, πως μπορούσες να σκέφτεσαι τέτοια»;

Υ.Γ. Μετά και απο αυτά και αφού σε λίγα χρόνια  θα ντρέπεστε που υπήρξατε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν ντρέπεστε από τώρα να γλιτώσουμε και χρόνο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή