Αυτοκτόνησε γυναίκα 44 ετών

ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκτόνησε γυναίκα 44 ετών

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι βρέθηκε στο σπίτι της επί των οδών Εκάβης & Αγίας Ειρήνης νεκρή γυναίκα 44 ετών και μητέρα δύο παιδιών. Δυστυχώς είναι η τέταρτη αυτοκτονία στο Γαλάτσι μέσα σε ένα χρόνο. Η αυτόχειρας διατηρούσε κατάστημα οπτικών στην συμβολή των οδών Εκάβης & Χριστιανουπόλεως.

Οπως κάθε μέρα έτσι και την Τρίτη πήγε το αγοράκι της στο δημοτικό σχολείο αλλά μετά δεν άνοιξε το κατάστημά της όπως συνηθιζε κάθε μέρα. Κατευθύνθηκε στο σπίτι της οπου έδωσε τέρμα στη ζωή της. Η μητερα της, η οποία είχε έρθει από την Λευκάδα τόπο καταγωγής της, μαζί με συγγενείς και φίλους, την αναζητησαν αλλά δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Με την συνοδεία της αστυνομίας κάλεσαν κλειδαρά άνοιξαν το διαμέρισμά της και την βρήκαν νεκρή.
Εδώ και τρία χρόνια ήταν χωρισμένη και προσπαθούσε μόνη της να ανταπεξέλθει στα προβλήματα της καθημερινότητας χωρίς καμιά ουσιαστική βοήθεια από τον πρώη σύζυγό της.
Η “Χαμογελαστή Γυναίκα” έτσι την χαρακτήριζαν όλοι οι γείτονες, καταστηματάρχες και μη στην περιοχή της Λαμπρινής,που έτυχε να την γνωρίζουνε.
Ειδικά φέτος είχε ένα ιδιαίτερο λόγο να ειναι χαρούμενη γιατί η κόρη της είχε εισαχθεί στο πανεπιστήμιο.
Ολοι μιλούν για την γυναίκα αγωνίστρια η οποία συμμετείχε σε συλλόγους γονέων στα κινήματα της πόλης και σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο στέκι “παίρνω αμπάριζα”.
Αγωνίστρια και χαμογελαστή αλλά την λύγισαν τα προβλήματα της ζωής…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή