YouTube Heroes, Γίνε και εσύ ήρωας!

To νέο σχέδιο του YouTube να εξαλείψει τα trolls και τις κακολογίες στα σχόλια, είναι να επιτρέψει στην κοινότητα να τα φιλτράρει. Το νέο πρόγραμμα της Google για του YouTube ονομάζεται YouTube Heroes. Ο αρχικός σκοπός του προγράμματος είναι να επαινεί αυτούς του αναφέρουν τα “κακά” σχόλια, αυτούς που δημιουργούν υπότιτλους για βίντεο, αλλά και απαντάν σε ερωτήσεις στα forums του YouTube.

Οι αυτοαποκαλούμενοι “Ήρωες” δεν θα διαθέτουν το απευθείας δικαίωμα να σβήνουν τα σχόλια από τα βίντεο ή να προσθέτουν υπότιτλους σε όλα τα βίντεο. Οι ήρωες θα μπορούν να ενημερώνουν απευθείας τους διαχειριστές του YouTube, και οι τελευταίοι είναι αυτοί που διατηρούν το δικαίωμα να σβήνουν τα σχόλια.

To YouTube ελπίζει ότι η ανάμιξη της ίδιας της κοινότητας στην εξάλειψη των κακών σχολίων, θα αποτρέψει εξ΄ αρχής τους κακοπροαίρετους σχολιαστές.

Η Google ανέφερε ότι φυσικά η επιβράβευση των YouTube Heroes δεν θα είναι χρηματική, αλλά “σε είδος”. Συγκεκριμένα, οι ήρωες θα έχουν πρόσβαση σε ψηφιακά προϊόντα της εταιρείας πριν αυτά κυκλοφορήσουν ευρέως. Με λίγα λόγια η Google θέλει η κοινότητα να αστυνομεύει τον εαυτό της, και να παίρνει μέρος σε Beta προγράμματα. Τζάμπα αστυνόμευση, τζάμπα beta testers! Κάτι άλλο Google ?

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες ή να γίνει και εσύ ένας YouTube Hero, κάνε κλικ εδώ.

πηγη:http://www.thenerd.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή