Γαλάκτωμα καθαρισμού με γάλα αμυγδάλου

Καθαρίστε βαθιά την επιδερμίδα σας με ένα διφασικό γαλάκτωμα καθαρισμού…

Η επιδερμίδα μας πρέπει να καθαρίζεται καθημερινά. Το μακιγιάζ, ο ιδρώτας, οι λιπαρές εκκρίσεις και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, φράζουν τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να μην αναπνέει και τα καλλυντικά που βάζουμε να μην απορροφώνται. Γι’ αυτό μην παραμελείτε την καθημερινή καθαριότητα του δέρματός σας. 

Θα φτιάξουμε ένα διφασικό γαλάκτωμα καθαρισμού, που αποτελείται από γάλα αμυγδάλου και αμυγδαλέλαιο. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, ενυδατώνει και ταυτόχρονα γίνεται η καλύτερη τροφή για το αφυδατωμένο δέρμα σας. 

ΥΛΙΚΑ

50 γραμ. αμυγδαλέλαιο

100 γραμ. γάλα αμυγδάλου

6 σταγόνες υαλουρονικό οξύ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνετε και τα δύο υλικά σε ένα μπουκάλι των 150 γραμ. το οποίο φυλάτε στην πόρτα του ψυγείου και ανακινείτε καλά πριν από κάθε χρήση. Με το γαλάκτωμα αυτό εμποτίζετε ροδέλες βαμβακιού και αφαιρείτε μακιγιάζ και σκόνη από τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και το λαιμό. Αμέσως μετά, ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό και νιώθετε κυριολεκτικά το δέρμα σας να αναπνέει. Μόλις φτιάξατε το πιο «ακριβό» γαλάκτωμα καθαρισμού, με ελάχιστα χρήματα. Το γάλα αμυγδάλου θα το βρείτε στα ψυγεία των super markets, το αμυγδαλέλαιο θα το αγοράσετε στο φαρμακείο και όσον αφορά το υαλουρονικό οξύ, συμβουλευτείτε την αισθητι

Πηγές

prettylife.gr
Πήγαινε στην κορυφή