Εξειδικευμένες συμβουλές για να αποφύγετε τις ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συνήθως από τον τρίτο μήνα και μετά, αρχίζουν και κάνουν την εμφάνισή τους οι ανεπιθύμητες και αντιαισθητικές ραγάδες. Όσο ελαστικό και αν είναι το δέρμα σας και όσο καλής «ποιότητας» επιδερμίδα κι αν έχετε, δεν αποφεύγετε τις λεπτές λευκές «γραμμούλες». 

Συνήθως οι γυναίκες που εγκυμονούν, ρωτούν το γυναικολόγο τους και στη συνέχεια την αισθητικό τους ή τη φαρμακοποιό τους, τι να κάνουν για να τις αντιμετωπίσουν. 

1.    Από την αρχή της εγκυμοσύνης, ξεκινήστε να φροντίζετε την επιδερμίδα του σώματός σας με ένα γαλάκτωμα σώματος, το οποίο η αισθητικός σας, μπορεί να το ενισχύσει με ελαστίνη. Η ελαστίνη είναι αυτή που θα προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα. Όταν το δέρμα είναι ελαστικό και δεν «τραβάει», δεν δημιουργούνται τόσο βαθιές ραγάδες.

 2.    Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για να ενυδατώνετε δύο φορές την ημέρα, την κοιλιά και τους γλουτούς. Καλό είναι το γαλάκτωμα αυτό να είναι φαρμακευτικό προϊόν. 

3.    Μετά τον πέμπτο μήνα της κύησης, χρησιμοποιήστε μια θρεπτική κρέμα σώματος πλούσια σε ελαστίνη. 

4.    Από τον έβδοο μήνα και μετά, χρησιμοποιήστε ένα αναπλαστικό λάδι σώματος, πλούσιο σε κολλαγόνο και ελαστίνη. 

Ακόμη και μετά την εγκυμοσύνη, για περίπου ένα εξάμηνο χρησιμοποιήστε ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με ελαστίνη, μετά από κάθε ντους. Η προσπάθεια και η  επιμέλειά σας θα σας ανταμείψουν. Αγαπήστε το σώμα σας και χαρείτε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας, την εγκυμοσύνη σας! 

πηγη:http://prettylife.gr/


Πήγαινε στην κορυφή