10 τρόποι να μείνεις νέα χωρίς καλλυντικά

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
10 τρόποι να μείνεις νέα χωρίς καλλυντικά

10 τρόποι να μείνεις νέα χωρίς καλλυντικά:
1.Ξεχάστε τα καλαμάκια.  Tα καλαμάκια σύμφωνα με τη δερματολόγο Francesca Fusco, αυξάνουν τις ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα χείλη, λόγω του σχήματος που παίρνουν όταν τα χρησιμοποιείτε.

2. Να κοιμάστε αρκετά. Η ποσότητα και η ποιότητα του ύπνου, έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο πώς το δέρμα σας φαίνεται . Λιγότερες από οκτώ ώρες ύπνου τη νύχτα, είναι συνυφασμένες με φλεγμονές και σημάδια της γήρανσης.

3. Κοιμηθείτε ανάσκελα και θα προλάβετε την εμφάνιση ρυτίδων.

4.κρατάτε το τηλέφωνό σας στο ύψος των ματιών, όταν στέλνετε γραπτά μηνύματα. Η στάση που παίρνει το σώμα, κοιτάζοντας προς τα κάτω, θα δημιουργήσει γραμμές και ρυτίδες στο λαιμό πολύ πιο γρήγορα.

5. Αποφύγετε να πιάνετε τα μαλλιά σας σε σφιχτή αλογοουρά ή σφιχτό σινιόν. Έρευνες έδειξαν πως τα ωοθυλάκια της τρίχας εξασθενούν και σταδιακά παρατηρείται τριχόπτωση.

6. Το υγρό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσει σε ξηρότητα και ερεθισμούς το δέρμα σας, ενισχύοντας έτσι τις ρυτίδεςένας υγραντήρας που θα μειώνει την υγρασία είναι η ιδανική λύση.

7. Μεταχειριστείτε το δέρμα σας απαλά. Το τρίψιμο του προσώπου με σκληρές πετσέτες, μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση από τη συνεχή και απότομη τριβή.

8. Πηγαίνετε γυμναστήριο.

9. Αποφύγετε τις εκφράσεις του προσώπου.

10. Το δέρμα μας είναι αντιμέτωπο καθημερινά με ένα πλήθος περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως η ηλιακή ακτινοβολία και οι τοξίνες, οι οποίες σε συνδυασμό με το άγχος, προκαλούν αύξηση των βλαπτικών ελεύθερων ριζών που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση.

Πηγές

marieclaire.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή