Στη Βουλή των Εφήβων δύο μαθήτριες του 2ου ΕΠΑ.Λ.

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Στη Βουλή των Εφήβων  δύο μαθήτριες του 2ου ΕΠΑ.Λ.

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου θα εκπροσωπηθεί στη ΙΗ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων με δύο μαθήτριές του.

Συγκεκριμένα, το γαλατσιώτικο σχολείο θα εκπροσωπηθεί στη ΙΗ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων με την έφηβο βουλευτίνα επικρατείας μαθήτρια της Β΄ τάξης του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας Άντζελα Σέλφο και την αναπληρωματική έφηβο βουλευτίνα της εκλογικής περιφέρειας Β΄ Αττικής μαθήτρια της Β΄ τάξης του ίδιου τομέα Κλέα Μπινιάκου.
Οι μαθήτριες συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής των εφήβων βουλευτών για το σχολικό έτος 2012-2013 μαζί με εκατοντάδες άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες από όλα τα λύκεια της χώρας μας και κατάφεραν να είναι μεταξύ των τριακοσίων εφήβων βουλευτών που θα συνεδριάσουν την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2013 στη ΙΗ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων.
Ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Σ. Κερασιώτης, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές τους, τις συγχαίρουν για την επιτυχία τους και εύχονται καλή πρόοδο και επιτυχία στο έργο τους στη Βουλή των Εφήβων.
Συγχαρητήρια αξίζουν και οι διδάσκοντες καθηγητές τους και ιδιαίτερα η φιλόλογος – συντονίστρια του προγράμματος της Βουλής των Εφήβων κα Αικατερίνη Στασινού, που με τη καθοδήγησή της προς τους μαθητές που συμμετείχαν στη δραστηριότητα της Βουλής των Εφήβων, συνετέλεσε ώστε να έρθει το θετικό αυτό αποτέλεσμα.
Οι δύο μαθήτριες του 2ου ΕΠΑ.Λ. Γαλατσίου στις εργασίες τους κατά τη διαδικασία επιλογής με θέμα «Η ενδοσχολική βία», έγραψαν: «…Να μην επικρατεί μπάχαλο στα σχολεία και σε κάθε κατάληψη να μην γίνονται καταστροφές και οι μαθητές να διεκδικούν τα δικαιώματά τους με άλλους τρόπους, πιο πολιτισμένους, με λόγο και όχι με τη βία, γιατί με τη βία δεν καταφέρνουμε τίποτα» και «…Ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν πιο καλές σχέσεις μεταξύ τους και να μην είναι βίαιοι γιατί δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή