Άμεσα λύση για τις λαϊκές αγορές ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Άμεσα λύση για  τις λαϊκές αγορές  ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Γαλατσίου

Στο θέμα της λειτουργίας και της χωροθέτησης των λαϊκών αγορών στην πόλη μας επανέρχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Γαλατσίου – Λαμπρινής με σχετική επιστολή του προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας πως είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Όλη η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι,
»Δύο χρόνια μετά την επανεκλογή σας σαν δημοτική αρχή και δεν έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα των λαϊκών αγορών.
»Όπως γνωρίζετε είναι ένα ζήτημα που δημιουργεί πολλά προβλήματα. Μιλάμε για τις λαϊκές Βενιζέλου – Καραϊσκάκη – Παπαφλέσσα. Στεγασμένες επιχειρήσεις στους δρόμους αυτούς υποφέρουν και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει ο εμπορικός κόσμος είναι ακόμα χειρότερα.
»Επίσης, στους δρόμους αυτούς γνωρίζετε ότι υπάρχουν σχολεία, συγκοινωνίες κλπ. Άλλωστε αυτά τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές χωρίς όμως αποτέλεσμα.
»Θέλουμε, λοιπόν, να ξαναφέρουμε το θέμα αυτό στην επικαιρότητα, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να το λύσουμε. Ελπίζουμε να το δείτε θετικά και να προσπαθήσετε να βρεθεί λύση.
»Εμείς στο παρελθόν έχουμε κάνει κάποιες προτάσεις που πιστεύαμε ότι θα βοηθούσαν στην επίλυση του προβλήματος. Περιμένουμε απάντηση το συντομότερο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή