Οι Συνταγές της Αναστασίας!Τηγανόψωμο με φέτα

Τηγανόψωμο με φέτα

ΥΛΙΚΑ 

500γρ φαρίνα 
250γρ
τυρί φέτα 
1 σφηνάκι μαγιά σκόνη 
1 ποτήρι νερό χλιαρό 
Λίγο μπέικιν πάουντερ 
Αλάτι
πιπέρι 
και τέλος Σπορέλαιο για το τηγάνισμα


 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοσκινιζετε το
αλεύρι καλα και πρόσθετετε το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

Διαλύετε τη μαγιά
μέσα σε ενα ποτήρι χλιαρό νερό και τη προσθέτετε στο αλεύρι ,

 ζυμώνετε
προσθετωντας το ελαιόλαδο και αν χρειαστεί λίγο ακόμα νερό μέχρι να

 γίνει μια
μαλακια ζύμη. Αφήνετε τη ζύμη για 30 λεπτά να ηρεμίσει και να

 φουσκώσει και
παράλληλα τρίβετε τη φέτα. Χωρίζετε τη ζύμη σε 5 ίσα μέρη,

 ανοίγετε με τον
πλαστή σε μικρά στρογγυλά κομμάτια προσθέτετε το ανάλογο τυρί

στο εσωτερικό και
διπλώνετε στα δυο. Τηγανίζετε σε λίγο λάδι γυρίζοντας το

συνέχεια μέχρι να
πάρει ενα χρυσάφι χρώματα και σερβίρετε συνήθως κομμένο.