Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Οι Συνταγές της Αναστασίας! Ψευτοκεφτέδες

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ντομάτες ώριμες
4 κρεμμύδια
8 κουταλιές αλεύρι
1 κουταλάκι μπεικιν παουντερ
Αλάτι
1 κουταλια βασιλικό
Δυόσμος
Ντοματινια για γαρνίρισμα
Λίγο ριγανη
Πιπερι
2 φλιτζάνια ελαιόλαδο για τηγάνισμα

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε να στραγγιξουν σε σουρωτηρι. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε με τις ντομάτες, το αλεύρι και το μπεικιν φτιάχνοντας ενα χυλό. Προσθέτουμε το αλατοπιπερο και τα μυρωδικά. Ζεσταινουμε το λάδι σε ενα τηγάνι, παίρνουμε με ένα κουτάλι μικρές ποσότητες απο τον χυλό και τις ρίχνουμε στο λάδι. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες μέχρι να ροδισουν και απο τις δυο πλευρές. Βγάζουμε τους κεφτέδες απο το τηγάνι με τρυπητη κουτάλα και τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγιξουν.