Έγινε ο ετήσιος χορός του ΠΑΣ «Γαλάτσι»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Έγινε ο ετήσιος χορός του ΠΑΣ «Γαλάτσι»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, ο χορός του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, στην αίθουσα του κέντρου «GREEN PARK», στο Άλσος Βέϊκου.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και κατέκλυσαν την υπέροχη αίθουσα του κέντρου.
Η άψογη οργάνωση του χορού, το όμορφο περιβάλλον, το καλό κρασί, σε συνδυασμό με την θαυμάσια ορχήστρα, συνέδεσαν ένα τέλειο πάζλ, που ευχαρίστησε όλους τους «τυχερούς παρευρεθέντες», που διασκέδασαν με την ψυχή τους, μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου Μάνος Πρωτονοτάριος, συνοδευόμενος από τους δύο αντιπροέδρους Κάρολο Μπούρα και Κούλη Γιαννικόπουλο, αφού τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, στάθηκε στις πετυχημένες εμφανίσεις των ομάδων του συλλόγου και τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης όλων των φιλάθλων κοντά στο σωματείο, γιατί όλοι μπορούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη φράση «η δύναμη του συλλόγου είστε εσείς». Κλείνοντας ευχήθηκε «χρόνια πολλά και καλά» ενόψει των επερχομένων εορτών.
Στην εκδήλωση του συλλόγου παρευρέθηκαν από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας ο ειδικός γραμματέας Στέλιος Ευστρατίου, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μανώλης Πρωτονοτάριος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Κιτσίνη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μέμος Χριστοδούλου και Έλενα Ζέρβα. Επίσης, παρόντες και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, με προεξέχοντες τους Σταμάτη Σφυρόερα, Παναγιώτη Καρτσώλη, Μανώλη Πρωτονοτάριο, Χρήστο Κώτση, Χάρη Πολυχρονόπουλο κ.ά.
Παρόντες ήταν όλοι οι προπονητές της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας και φυσικά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή