Συνάντηση για τα «Σιδέρεια 2013»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συνάντηση για τα «Σιδέρεια 2013»

Σε θεσμό για την πόλη του Γαλατσίου αναδεικνύονται οι μαθητικοί αθλητικοί αγώνες στίβου «Σιδέρεια», που διοργάνωσαν πριν δύο χρόνια οι καθηγητές φυσικής αγωγής του 7ου Δημοτικού Σχολείου στη μνήμη του συναδέλφου τους γυμναστή Παναγιώτη Σιδέρη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Για τον προγραμματισμό της διοργάνωσης «Σιδέρεια 2013» συναντήθηκαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου οι καθηγητές φυσικής αγωγής και οι διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γαλατσίου με την αντιδήμαρχο Παιδείας Σοφία Λεπίδα Ντάγλα. Υπενθυμίζουμε πως κατόπιν ενεργειών της κας Λεπίδα, από την περσινή χρονιά τα «Σιδέρεια» τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ειδικής Γραμματείας Διατροφής και Άθλησης της Διεύθυνσης Υποστήριξης Άθλησης και Διατροφής (ΔΥΓ5/53180/24-05-2012 σχετικό έγγραφο).
Στη συζήτηση με τους γυμναστές και τους διευθυντές των σχολείων η κα Λεπίδα τούς εγγυήθηκε ότι «σαν Δήμος και Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα αναλάβουν ό,τι χρειαστεί για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων και το 2013» και συμφωνήθηκε η ημερομηνία πραγματοποίησή τους να είναι η Πέμπτη 30 Μαΐου 2013, πάντα στο Άλσος Βέικου, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Με την ευκαιρία της συνάντησης, η αντιδήμαρχος Παιδείας συνεχάρη τον υποδιευθυντή του 7ου Δημοτικού Γαλατσίου κ. Θεόδωρο Καραμέτο, ο οποίος έτρεξε στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και τερμάτισε σε χρόνο 4 ωρών και 40 λεπτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή