Χρυσά τα κορίτσια του «Μέγα Αλέξανδρου» στους Πανελλήνιους Αγώνες Ακροβατικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Χρυσά τα κορίτσια του «Μέγα Αλέξανδρου» στους Πανελλήνιους Αγώνες Ακροβατικής

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σημείωσε φέτος ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος, κατακτώντας τρία (3) χρυσά μετάλλια και ένα (1) αργυρό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού, στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2012. Τους αγώνες διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα στα ζευγάρια γυναικών οι αθλήτριες Κοράνα Ελένη και Κουμερτά Κυριακή κατέκτησαν την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην Γ’ κατηγορία και οι αθλήτριες Κοτσάφτη Ναταλία και Αλεξίου Ποθητή κατέκτησαν τη δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) στην Ε’ κατηγορία.
Στις τριάδες γυναικών οι αθλήτριες Δημητρίου Δήμητρα, Ανδρέη Γεωργία και Καραγιάννη Αναστασία κατέκτησαν την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην Γ’ κατηγορία και οι αθλήτριες Γαλανομάτη Αντιγόνη, Τσιτσοπούλου Βασιλική και Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα κατέκτησαν την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην Ε’ κατηγορία.
Προπονητές στις αθλήτριες της ομάδας είναι οι Μάκης Τσιτσόπουλος, Μυρσίνη Δήμου και βοηθός η Ράνια Παπαδόγγονα.
Είναι βέβαιο ότι οι κόποι και οι προσπάθειες που έκαναν τα παιδιά κυρίως τους τελευταίους δύο μήνες άξιζαν μπροστά σε αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία που κατέκτησαν.
Οι προπονητές τους εύχονται σε όλα τα παιδιά καλή συνέχεια στην αθλητική τους προσπάθεια και καλή πρόοδο και στο σχολείο τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή