Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Γενικές Μαγειρικές Οδηγιές από την Αναστασία!

1.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΣΑΣ

2.ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΛΑΔΙ ,ΞΥΔΙ ,ΛΕΜΟΝΙ ,ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ , ΑΣΦΑΛΩΣ
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑ

3.ΓΙΑ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ :

ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ – 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ -100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ – 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ -150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ